Om Auktionshuset

Auktionshuset for private funger på samme måde som andre aktionshuse. Den helt store forskel er prisen. Auktionshuset er gratis. Vi forventer, at auktionshuset kan køre på sponser bidrag. Ved "Kontakt" har du få mulighed for at bidrage, men det er intet krav. Alle kan oprette en auktion, når vedkommende har oprettet sig som bruger. Se eventuelt videoerne omkring Auktionshuset. Når auktionen er slut, vil budene ikke blive registeret på auktionen. Du vil derimod modtage en email, hvor der står, hvad du har budt, din mail adresse og at auktionen er slut.

Det er vores valg, at have så få regler som muligt. Vi kan ikke love, at der ikke vil komme ny regler. De vil selvfølgelig blive offentligt gjort her på denne webside. Ideen med denne side er, at give private personer mulighed for at handle uden de store omkostninger. Med hensyn til sikkerhed har vi givet forskellige råd på de forskellige websider. Vi anbefaler blandt andet at bruge mindst sekst tegn ved dit password. Hvis der skulle være nogen som er eller har været udsat for misbrug, vil vi meget gerne høre fra jer. Brug kontakt formular til henvendelser vedrørende denne webside.

Gode ideer og eventuel kritik er du/I meget velkommen til at kontakte os på vores kontaktformular. Websiden kan udvikles til mere end den er i dag. Vi har selvfølgelig behov for at få noget fed back, så dette auktionshus kan blive Danmarks bedste auktionshus for private. Forslag til ekstra kategorier er også velkommen. Har du/I problemer med nogle ting vedrørende denne webside, er du/I selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Startbudet er det halve af vurderingsprisen, herefter stiger mindste bud med ca.5% af vurderingsprisen, så næste bud bliver det forgående bud plus ca. 5% af vurderingsprisen

Hvis man vil have autobud, angiver man sit maxbud i dette felt, samt byder over det eksisterende bud, begge felter skal udfyldes, hvis man vil gøre brug af autobud.

AKTIVITETER

Opret bruger
Log in
Den 14-05-21

HVEM ER JEG


Datamatiker
Carsten Munkø
Søndrevej 49
8700 Horsens
Mobil: 26177004